ŠIUO METU VEIKLA NEVYKDOMA IKI 2024 m. SPALIO MĖN.

2022 m. horoskopas AVINUI

Bendra astrologinė prognozė Avinui 2022 metams

2022 metai – Vandens Tigro metai yra tikrai ypatingi Avinams ir bus reikšmingi daugeliu gyvenimo aspektų – tai naujų galimybių etapas, kuris atneš daug naujų permainų ir žymės naujas pradžias, naujai priimamus sprendimus dėl ateities. Metų pradžia suteiks Avinams daug apmąstymų, kurie privers pažiūrėti į naujus įvykius kitu kampu ir išmokins kaip reikia spręsti naujai susidariusias situacijas.
Metų pradžia puikiai tinka kūrybinei vizualizacijai, meditacijai, savęs, kaip asmenybės bei  savo naujų vidinių galimybių atradimui.

Antroje metų pusėje Avinas gali pradėti įgyvendinti savo idėjas – nuo tada prasidės sėkmingas laikotarpis profesiniam augimui, tačiau tiksliai apie tai gali atsakyti tik asmeninis 2022 m. horoskopas.

Darbo perspektyvos Avinui 2022 metais

2022 metais Avinai pamatys teisingą tolesnės veiklos kryptį, naujas karjeros galimybes. Labai patartina įsiklausyti į labiau patyrusių kolegų patarimus, iš ten atsiras naujų minčių kaip derėtų elgtis, kad lydėtų sėkmė. Metai yra puikūs įgyti naujų įgūdžių, gauti daug įdomios ir naudingos informacijos, ir jei ji bus tinkamai nukreipta, žvaigždės garantuoja ženklią karjeros pažangą.

Šie metai leis daug ką suvokti, aptikti bei galbūt pradėti kopti „karjeros laiptais“ profesinėje srityje, kartu, tai tinkami metai nutraukti, pabaigti viską, kas nereikalinga – kad ir keisti darbą.

Meilės horoskopas Avinui 2022 metais

Meilė Avinams gera sritis – ateina naujas palankus ir daug žadantis metas vienišiems Avinams. Visais metais gali pasitaikyti romantiškų nuotykių, naujų kontaktų, meilės peripetijų.

Metai iš Avino pareikalaus daug energijos – emociškai ir fiziškai. Jie turės pademonstruoti palaikymą savo antrai pusei ir supratimą, todėl patartina tiesiog ignoruoti mažas buitines problemas ir “pamiršti” nesklandumus.

Author

  • Astrologas Aidas David

    Aš užsiimu ezoterika: astrologija, būrimais, užkalbėjimais. Aš matau auras, jaučiu žmonių pasąmonę, žinau paslėptus dalykus.
    Tai yra mano pašaukimas nuo vaikystės, visada tai juntu ir taikau savo gyvenime, savo pavyzdžiu įrodau, kad gyvenimą ir savo realybę galima keisti.
    Skaitykite ATSILIEPIMUS: https://permainos.lt/atsiliepimai

    BŪKITE ČIA IR DABAR – PASAULĮ PRADĖKITE MYLĖTI NUO SAVĘS!

Leave a Reply