ŠIUO METU VEIKLA NEVYKDOMA IKI 2024 m. SPALIO MĖN.

2022 m. horoskopas LIŪTUI

Bendra astrologinė prognozė Liūtui 2022 metams

2022 metų vasario mėnesio mėnesio pasikeis į naują simbolį – 2022 metų globėjas taps Juodasis Vandens Tigras, kurie 2022 metai Liūtui atneš daug puikių išgyvenimų, malonių susitikimų, pažinčių ir netikėtų staigmenų. 

Liūtai turės pakankamai laiko savo tikslams pasiekti, ypač susidėlioti prioritetus gyvenime, todėl turėtų sistemingai siekti savo tikslų, laikytis vertybių ir nenukrypti nuo savo gyvenimo tikslų, nors pagundų bus nemažai.

Darbo perspektyvos Liūtui 2022 metais

2022 metai Liūtams yra gana sėkmingi darbo srityje – tai tinkamas metas pradėti naują karjeros kelią ir įrodyti savo gebėjimus profesinėje srityje, tačiau tiksliai į tai atsakys tik asmeninis 2022 m. horoskopas.
Liūtai neturėtų visko griebti daryti vienu metu, nes tik su gerai apsvarstytu veiksmų planu numatomi geriausi rezultatai. 

Vasaros pradžioje tikėtinos stresinės situacijos darbe, todėl prieš priimdami greitus sprendimus Liūtai turėtų išlaikyti karališką ramybę, kad tinkamai išsispręstų naujai susidariusios situacijos.
2022 metų vasaros viduryje reikėtų daugiau klausyti, nei kalbėti, vidinė ramybė ir santūrumas labai prisidės prie sėkmės.

Meilės horoskopas Liūtui 2022 metais

2022 metai Liūtams nėra patys idealiausi šeimos sferoje, tai labiau gilinimosi į save periodas,  tiesioginiai buitiniai rūpesčiai atneš įvairiausių staigmenų, pokalbių. Galimas santykių aiškinimasis, kilę keisti nesusipratimai neigiamai paveiks šeimyninį gyvenimą. Siekiant sumažinti kivirčų tikimybę, svarbu išmokti vesti dialogą su savo gyvenimo partneriu. 2022 metais reikės daugiau stengtis siekiant harmonijos be tamsių debesų.

Taip pat ir vienišų Liūtų meilės sritis nėra labai žaižaruojanti, metų pradžioje tiesiog gali trūkti laiko santykiams užmegzti ar vystyti, tačiau gautas priešingos lyties dėmesys nuteiks ypač romantiškai, nes tai geras periodas seksui, meilei, aistrai. Labiausiai tikėtina, kad rimtesni santykiai gali atsirasti rudenį.

Author

  • Astrologas Aidas David

    Aš užsiimu ezoterika: astrologija, būrimais, užkalbėjimais. Aš matau auras, jaučiu žmonių pasąmonę, žinau paslėptus dalykus.
    Tai yra mano pašaukimas nuo vaikystės, visada tai juntu ir taikau savo gyvenime, savo pavyzdžiu įrodau, kad gyvenimą ir savo realybę galima keisti.
    Skaitykite ATSILIEPIMUS: https://permainos.lt/atsiliepimai

    BŪKITE ČIA IR DABAR – PASAULĮ PRADĖKITE MYLĖTI NUO SAVĘS!

1 comment

    Panasiai viksta aciu

Leave a Reply