ŠIUO METU VEIKLA NEVYKDOMA IKI 2024 m. SPALIO MĖN.

2022 m. horoskopas SKORPIONUI

Bendra astrologinė prognozė Skorpionui 2022 metams

2022 metai Skorpionui yra puikūs ir sėkmingi bei emocingi. Patartina dažniau pasvajoti apie norimas permainas, nes yra tikimybė, kad svajonės tikrai išsipildys. Žinoma, sunkumų ir problemų bus, tačiau jie bus nereikšmingi, palyginti su pasiekimais, kad Skorpionai jų net nepastebės, tačiau tiksliai į tai atsakys tik asmeninis 2022 m. horoskoskopas.

Juodojo Vandens Tigro metai yra Skorpionų pasirinkimo metai, kai žmogui būna tiesiog leista pačiam rinktis kaip elgtis, kokias galimybes ir sąlygas sukurti siekiant tikslų. Skorpionas bus atviras viskam, o įgimta intuicija padės priimti teisingus sprendimus.

Darbo perspektyvos Skorpionui 2022 metais

2022 metai Skorpionams pasiūlys daug tobulėti ir mokytis. Viskas, ką ženklo atstovai išmoks bus tiesiogiai naudinga ateityje siekiant norimos karjeros ar profesinio augimo perspektyvų.

Tai yra geras metas verslininkams, kai atsiras sąlygos verslo plėtrai ir naujų perspektyvių projektų pradžiai. Tačiau Skorpionai turėtų būti atsargesni renkantis partnerius, žvaigždės pataria atidžiai išnagrinėti galimus kandidatus į partnerystę, reikėtų atidžiau įsivertinti žmones, nes kitų žmonių nuomonė ir įtaka nebus gera verslui.

Meilės horoskopas Skorpionui 2022 metais

Metų pradžioje mylintys Skorpionai aktyviai kovos su savimi – su savo “kontrolės demonais” ir pavydu. Įsibėgėjus metams, po įtemptų pavydo ir aistros etapų atsiras noras kurti tolimesnius planus ir siekti abipusės harmonijos.

Vieniši ir laisvi Skorpionai pajus jėgų antplūdį daugiau antroje metų pusėje, padaugės romantikos bei nuotykių, kartkartėmis pasineriant į neįprastus romantiškus nuotykius ir tik Skorpionams suprantamus meilės žaidimus.

Author

  • Astrologas Aidas David

    Aš užsiimu ezoterika: astrologija, būrimais, užkalbėjimais. Aš matau auras, jaučiu žmonių pasąmonę, žinau paslėptus dalykus.
    Tai yra mano pašaukimas nuo vaikystės, visada tai juntu ir taikau savo gyvenime, savo pavyzdžiu įrodau, kad gyvenimą ir savo realybę galima keisti.
    Skaitykite ATSILIEPIMUS: https://permainos.lt/atsiliepimai

    BŪKITE ČIA IR DABAR – PASAULĮ PRADĖKITE MYLĖTI NUO SAVĘS!

1 comment

    Visai pildosi tas horoskopas

Leave a Reply