ŠIUO METU VEIKLA NEVYKDOMA IKI 2024 m. SPALIO MĖN.

2022 m. horoskopas ŽUVIMS

Bendra astrologinė prognozė Žuvims 2022 metams

2022 metais daugelį Žuvų aplankys laimė, mat šie metai, tikėtina, kad bus naujų pasiekimų etapas – atėjo laikas permainoms pradėti įgyvendinti ambicingus planus. 

Žvaigždės rekomenduoja Žuvims būti ryžtingiems ir drąsiems, tai metas nustoti demonstruoti savo kuklumo bei rafinuotumumo subtilybes. Likimo duoti išbandymai – lengviau pernešami sunkumai sustiprins charakterį, leis įgyti naujos patirties bei žinių. Pasitikėjimas savimi Žuvims duos puikiausių rezultatų.

Darbo perspektyvos Žuvims 2022 metais

2022 metais darbinėje, veiklos srityje Žuvims svarbu turėti pasiruoštą veiksmų planą, nes chaotiškumas nebus gerai – sekdami planu, Žuvys galės pasiekti didesnių aukštumų profesinėje srityje. Žvaigždės pataria Žuvims 2022 metais nesivelti į abejotinas avantiūras, kurios gali netikėtai atsirasti. Tai yra metai, kai atsiranda tikimybė tapti didelio masto finansinės apgaulės, apsukrių sukčių auka, tačiau konkretumą gali suteikti tik asmeninis 2022 m. horoskopas sudarytas pagal asmeninius gimimo duomenis. 

Patartina daugiau laiko skirti lavinimuisi, naujų žinių ir įgūdžių įgijimui. Taip pat reikėtų prisimint, kad stresas kenkia ir atrasti darbo – poilsio balansą.

Meilės horoskopas Žuvims 2022 metais

Šiame 2022 metų etape Žuvys tikrai gaus dėmesio iš priešingos lyties, tikėtina, kad gerbėjų bus daug, tačiau vienišos Žuvys neturėtų skubėti pulti į santykius, vertėtų apmąstyti tai galva, ne vien širdimi ar jausmais.
Antra metų pusė tikėtina, kad bus stabilesnė, ramesnė ir labiau konkretesnė, kalbant apie meilės reikalus. 

2022 metai gali padovanoti supratimą, kad senai pažįstamas žmogus yra tas, kuris gali būti vertas tiek romantikos, tiek bendro gyvenimo kartu.

Author

  • Astrologas Aidas David

    Aš užsiimu ezoterika: astrologija, būrimais, užkalbėjimais. Aš matau auras, jaučiu žmonių pasąmonę, žinau paslėptus dalykus.
    Tai yra mano pašaukimas nuo vaikystės, visada tai juntu ir taikau savo gyvenime, savo pavyzdžiu įrodau, kad gyvenimą ir savo realybę galima keisti.
    Skaitykite ATSILIEPIMUS: https://permainos.lt/atsiliepimai

    BŪKITE ČIA IR DABAR – PASAULĮ PRADĖKITE MYLĖTI NUO SAVĘS!

Leave a Reply