ŠIUO METU VEIKLA NEVYKDOMA IKI 2024 m. SPALIO MĖN.

2023 metų horoskopas

Žiūrint globaliai, 2023 metai yra kardinalių pokyčių pradžia, kai reikšmingas Saturno tranzitas kovo mėnesį bei kiti ženklai ir toliau šaukia apie senų dogmų, senų sistemų griovimą bei ženklina permainas politinėje, ekonominėje ir dvasinėje sferose.
2023 metai gali būti skausmingi, ypač gyvenantiems Lietuvoje, nes senos dogmos negali išeiti greitai ir be emocinių randų.
Mano patarimas 2023 metais būtų visur stengtis neabsoliutinti, pamatyti save ir kitus iš šono ir atsiriboti, mėginti suprasti elgesio motyvus bei sekti savo kvėpavimą, tokiu būdu stebint savo pasąmonės reakciją į situaciją. Tai padės padaryti teisingesnes išvadas ir atskirti intuiciją nuo emocijų.

Priimkite šiuos bendrinius 2023 horoskopus kaip pramogą, netaikykite asmeniškai sau, nes tik JŪSŲ ASMENINIS 2023 METŲ HOROSKOPAS RAŠTU, kuris sudaromas pagal Jūsų gimimo duomenis atskleis tikrąsias Jūsų metų tendencijas ir įvykius.

2023 metų horoskopas ženklams

Author

  • Astrologas Aidas David

    Aš užsiimu ezoterika: astrologija, būrimais, užkalbėjimais. Aš matau auras, jaučiu žmonių pasąmonę, žinau paslėptus dalykus.
    Tai yra mano pašaukimas nuo vaikystės, visada tai juntu ir taikau savo gyvenime, savo pavyzdžiu įrodau, kad gyvenimą ir savo realybę galima keisti.
    Skaitykite ATSILIEPIMUS: https://permainos.lt/atsiliepimai

    BŪKITE ČIA IR DABAR – PASAULĮ PRADĖKITE MYLĖTI NUO SAVĘS!