Permainų astrologija - atsakymai į visus klausimus

Jūsų privatumas ir duomenų apsauga

BENDROSIOS NUOSTATOS (2022.10.01)

  1. Ši privatumo politika reglamentuoja www.permainos.lt toliau – Svetainė,  Vartotojo pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.
  2. Vartotojo asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši Privatumo politika, o tiek kiek ji nereglamentuoja – Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.
  3. Vartotojai laikomi susipažinę su šia Privatumo politika, užsakydami paslaugas.
  4. Ši Privatumo politika galioja nuo jos paskelbimo Svetainėje dienos. Apie bet kokius Privatumo politikos pasikeitimus ir/ar papildymus, kuriuos atlikti Svetainė turi teisę bet kada, Vartotojai visuomet bus informuoti Svetainėje.

ASMENS DUOMENYS

  1. Asmenys, užsakydami paslaugas Svetainėje, tam, kad būtų teikiamos ASMENINĖS ASTROLOGIJOS paslaugos nurodo reikiamą informaciją, tokią kaip gimimo duomenis bei el. pašto adresą. Duomenys nukeliauja į serveriai.lt el. pašto dėžutes bei gmail.com pašto dėžutes. Asmeninė astrologija Svetainėje – astrolginės konsultacijos teikiamos išskirtinai raštu, bendraujama el. paštu.
    Duomenys yra naudojami išskirtinai asmeninei astrologijai ir niekam kitam. Jokie kiti svarbūs duomenys (banko, asmens kodai, adresai ir pan., ko nereikia astrologijai nėra prašomi nurodyti – niekada). Jei kyla neaiškumų dėl duomenų teikimo – prašome iškart susiekti info@permainos.lt.
  2. Asmenys, įsigyjantys prekes – papuošalus, talismanus nurodo el. paštą bei atsiuntimo adresą, o apmokėjimo informacija tvarkoma per PAYSERA bei STRIPE sistemas. Jokie asmeniniai banko, apmokėjimo duomenys Svetainei nėra pasiekiami.
  3. Svetainė informuoja, jog neperduoda nei atlygintinai, nei neatlygintinai ar kitokiu būdu neatskleidžia Asmens duomenų tretiesiems asmenims.
  4. Svetainės administratorius vidinių organizacinių ir techninių priemonių pagalba dės visas protingas pastangas užtikrinti, jog Vartotojo pateikiami Asmens duomenys būtų apsaugoti nuo bet kokių neteisėtų veiksmų: neteisėto Asmens duomenų pakeitimo, atskleidimo ar sunaikinimo, asmens tapatybės vagystės, sukčiavimo bei, kad Asmens duomenų apsaugos lygis atitiktų Lietuvos Respublikos teisės aktų reikalavimus.
  5. Paslaugos teikėjas/Svetainė įsipareigoja neatskleisti tretiems asmenims jokios informacijos, susijusios su užsakovu, jo pateiktais duomenimis ir jo užsakyta paslauga.

Šiame pranešime informuojame Jus apie šioje svetainėje naudojamas technologijas, kurios padeda užtikrinti tinkamą svetainės veikimą arba stebi ir analizuoja svetainės lankytojų elgseną naršymo metu: SVETAINĖ  naudoja  trečiųjų šalių slapukus

Naršydami puslapyje, Jūs sutinkate, kad būtų naudojami Slapukai.
Slapukas (angl., cookie) yra nedidelė teksto rinkmena, kurią svetainė Jums joje lankantis siunčia į Jūsų tinklo naršyklę ir išsaugo Jūsų naudojamame įrenginyje. Dėl to svetainė gali tam tikrą laiką „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), kad Jums nereikėtų jų iš naujo įvedinėti kaskart apsilankant svetainėje.

Svetainė naudoja Google ir Facebook slapukus, kad būtų išvengta Svetainės reklamavimo, jei jau apsilankėte puslapyje.