ŠIUO METU VEIKLA NEVYKDOMA IKI 2024 m. SPALIO MĖN.

2022 m. horoskopas ŠAULIUI

Bendra astrologinė prognozė Šauliams 2022 metams

2022 metai Šauliams suteiks daug galimybių tobulėti bei mokintis iš savęs bei kitų, daugumoje gyvenimo sričių vyks permainos ir vidinės transformacijos. Tai yra geri metai finansiniams reikalams, kylantiems iš naujai priimtų sprendimų.

Visko – įvykių, galimybių, įvairių situacijų bus daug, ir Šauliai, tikėtina, reaguos tinkamai prisišaukiant sėkmę.

Darbo perspektyvos Šauliams 2022 metais

Šauliai 2022 metais kitiems ir sau atrodys kaip geri lyderiai, vadovai. Tikėtina, kad juodojo vandens Tigro metais Šauliai sugebės susidoroti su visomis darbinių reikalų problemomis tinkamai ir laiku, todėl patartina kibti į didesnius projektus ir rizikuoti (aišku, atsižvelgiant į savo asmeninio 2022 metų horoskopo etapus).

Šauliams, dirbantiems privačiose ar valstybinėse įmonėse, 2022 metai yra taip pat geri, juos gali pastebėti, kas tikrai gali būti įvertinta finansiškai.

Meilės horoskopas Šauliams 2022 metais

Vienišiems Šauliams 2022 metai bus geri užmegzti romantiškus santykius, kupinus dvasinio ir fizinio artumo bei harmonijos, tačiau turėtų būti svarbu prisiminti, kad reikia mokėti ne tik pasakoti, bet ir klausytis bei neprimesti savo požiūrio kaip vienintelio galimo. 

Šauliams, kurie santykiuose taip pat bus svarbu išmokti kalbėtis dialogo forma su artimais žmonėmis ir priimti išsakomą kritiką jų atžvilgiu, nepulti teisintis, o įsiklausyti – galbūt tame yra dalis tiesos, kurią pravartu suvokti.

Author

  • Astrologas Aidas David

    Aš užsiimu ezoterika: astrologija, būrimais, užkalbėjimais. Aš matau auras, jaučiu žmonių pasąmonę, žinau paslėptus dalykus.
    Tai yra mano pašaukimas nuo vaikystės, visada tai juntu ir taikau savo gyvenime, savo pavyzdžiu įrodau, kad gyvenimą ir savo realybę galima keisti.
    Skaitykite ATSILIEPIMUS: https://permainos.lt/atsiliepimai

    BŪKITE ČIA IR DABAR – PASAULĮ PRADĖKITE MYLĖTI NUO SAVĘS!

3 comments

    SVEIKI, UZ ASMENINIO HOROSKOPO SUDARYMA – KIEK BUCIAU SKOLINGA.

      Sveiki, horoskopus raštu sudarau už 28 EUR.

Leave a Reply