ŠIUO METU VEIKLA NEVYKDOMA IKI 2024 m. SPALIO MĖN.

2022 m. horoskopas OŽIARAGIUI

Bendra astrologinė prognozė Ožiaragiams 2022 metams

Juodojo vandens Tigro metai Ožiaragiams yra naudingas laikotarpis, pilnas gausos, nes kartais gali atrodyti, kad jų gyvenimas primena chaosą, tačiau būtent iš šio chaoso tikėtina, kad gimsta dideli dalykai.

Ožiaragiams 2022 metais reikės visos turimos vidinės stiprybės, jie turės tinkamai įvertinti aplink vykstančius įvykius ir greitai daryti sprendimus.
2022 metai yra ypatingas laikas, kai užsibrėžti tikslai ir gyvenimo filosofija bei nusistatymai tampa tolesnio vystymosi ir sėkmės pagrindu.

Tai yra naujų galimybių metai, kai bus suvoktos visos kliūtys ir trukdžiai, tačiau konkretumą gali suteikti tik asmeninis 2022 m. horoskopas sudarytas pagal asmeninius gimimo duomenis.

Darbo perspektyvos Ožiaragiams 2022 metais

2022 m. horoskopas Ožiaragiams sako, kad tikėtinos ženklios konstruktyvios permainos darbinėje ar profesinėje srityje, ir pataria mąstyti, kad nieko tiesiog neįvyksta šiaip, todėl iškilę sunkumai ir problemos užgrūdins Ožiaragius ir padarys juos stipresniais bei išmintingesniais, o tai labai pravers ateičiai.

Antroje 2022 metų pusėje pagaliau atsiras tvarka chaose, tiksliau – tvarkingas chaosas, kai viskas eisis link taikos su savimi bei kitais ir stabilumo, ypač finansinio.

Meilės horoskopas Ožiaragiams 2022 metais

Nepaisant chaoso darbe, šeima Ožiaragiams bus ta vieta, iš kur kils laimė ir harmonija. Poros galės ne tik sustiprinti savo esamą ryšį, bet ir kurti ypatingą romantišką atmosferą, kupiną harmonijos ir laimės. 

Vienišų Ožiaragių laukia gana dviprasmiški metai, kai atsiras naujos aistringos pažintys, kurios galbūt ir neišaugs į kažką rimto, bet bus gana jaudinančios. Ir to gali visai pakakti, nes nieko daugiau gali ir nesinorėti, mat dėmesys taip pat gali duoti pakankamai gerų emocijų.

Author

  • Astrologas Aidas David

    Aš užsiimu ezoterika: astrologija, būrimais, užkalbėjimais. Aš matau auras, jaučiu žmonių pasąmonę, žinau paslėptus dalykus.
    Tai yra mano pašaukimas nuo vaikystės, visada tai juntu ir taikau savo gyvenime, savo pavyzdžiu įrodau, kad gyvenimą ir savo realybę galima keisti.
    Skaitykite ATSILIEPIMUS: https://permainos.lt/atsiliepimai

    BŪKITE ČIA IR DABAR – PASAULĮ PRADĖKITE MYLĖTI NUO SAVĘS!

Leave a Reply