ŠIUO METU VEIKLA NEVYKDOMA IKI 2024 m. SPALIO MĖN.

2022 m. horoskopas MERGELEI

Bendra astrologinė prognozė Mergelei 2022 metams

Juodojo Vandens Tigro metai Mergelėms suteiks ryžto ir stiprybės, atsiras pasitikėjimas savo jėgomis, o pastangos duos pageidaujamų rezultatų.
2022 metais Mergelės turėtų daugiau klausyti kitų žmonių nuomonių ir klausti patarimų, nes aplink bus gera linkinčių žmonių galinčių suteikti paramą ir supratimą, ypač pirmąjį metų pusmetį Mergelėms patartina daugiau leisti laiką su šeima, bendrauti su artimaisiais. 

Darbo perspektyvos Mergelei 2022 metais

2022 metai suteiks Mergelės iššūkių profesinėje srityje, kurie bus sėkmingai įveikti, tačiau tikslią informaciją apie etapus darbinėje veikloje suteiks tik asmeninis 2022 m. horoskopas.

Galimi nesusipratimai, kylantys iš vadovų ir tai labiausiai gali kilti iš nesusišnekėjimo, o vaisingo bendradarbiavimo nebuvimas gali versti abejoti savimi ir savo jėgomis, patartina nekreipti dėmesio į tokio tipo sunkumus, oriai priimti pralaimėjimus, įveikti kliūtis ir eiti link savo tikslų siekiant karjeros aukštumų.

Meilės horoskopas Mergelei 2022 metais

2022 metai Mergelėms pranašauja meilės ir romantikos metus, dėmesio, kalbų, gėlių ir gerbėjų gali atsirasti į valias, tačiau jei rūpi esami santykiai, derėtų kritiškai apsvarstyti poelgius ir nesileisti į neapgalvotas avantiūras – priešingos lyties dėmesys turėtų būti vertinamas atsakingai.

Author

  • Astrologas Aidas David

    Aš užsiimu ezoterika: astrologija, būrimais, užkalbėjimais. Aš matau auras, jaučiu žmonių pasąmonę, žinau paslėptus dalykus.
    Tai yra mano pašaukimas nuo vaikystės, visada tai juntu ir taikau savo gyvenime, savo pavyzdžiu įrodau, kad gyvenimą ir savo realybę galima keisti.
    Skaitykite ATSILIEPIMUS: https://permainos.lt/atsiliepimai

    BŪKITE ČIA IR DABAR – PASAULĮ PRADĖKITE MYLĖTI NUO SAVĘS!

Leave a Reply