ŠIUO METU VEIKLA NEVYKDOMA IKI 2024 m. SPALIO MĖN.

2022 m. horoskopas SVARSTYKLĖMS

Bendra astrologinė prognozė Svarstyklėms 2022 metams

Svarstyklėms 2022 metai nusimato gana malonūs, ypač metų pradžia – palanku įgyti pasitikėjimo savimi ir jėgų, kad įgyvendinti sumanytas idėjas bei tapti drąsesniems, o susidariusios situacijos bei aplinkybės bus gana palankios tam.

Visumoje, 2022 metai yra ilgas geras etapas, nešantis įvairių neaiškumų, bet taikūs, tylūs – be didelių pakilimų ir nuosmukių, tačiau konkretumą gali suteikti tik asmeninis 2022 m. horoskopas sudarytas pagal asmeninius gimimo duomenis.

Darbo perspektyvos Svarstyklėms 2022 metais

2022 metais Svarstyklės galės rinktis, tad jei negailės laiko ir pastangų, užsidirbs pelnytą kopimą karjeros laiptais, sėkmingą asmeninių projektų įgyvendinimą.
Ramumas lydės visus metus, todėl jei norėsis mažiau veiklos, patingėti – tai taip pat bus įmanoma. 

O “Svarstykliškas” įprotis gerai apsvarstyti prieš priimant sprendimus turės teigiamą poveikį profesinėje srityje, ir tai siūlytina taikyti kuo dažniau – tikrai pravers jų įprotis išstudijuoti visas detales ir bus išvengta rimtų problemų karjeroje ir versle.

Meilės horoskopas Svarstyklėms 2022 metais

2022 metai Svarstyklėms nėra labai įspūdingi meilės srityje, staigmenų neturėtų būti daug, todėl galbūt nereikėtų tikėtis ir aistrų, emocingų audrų, bet tai geras stabilus metas šeimyniniui gyvenimui, kai net ir prasiveržę priekaištai neatrodys rimti.

Vienišos Svarstyklės gali tikėtis ramių metų, meilės nuotykiai galbūt nebus keičiantys gyvenimą, bet viskas priklauso nuo pačių Svarstyklių veiksmų, mat 2022 metais likimą meilės srityje bus galima pakeisti.

Author

  • Astrologas Aidas David

    Aš užsiimu ezoterika: astrologija, būrimais, užkalbėjimais. Aš matau auras, jaučiu žmonių pasąmonę, žinau paslėptus dalykus.
    Tai yra mano pašaukimas nuo vaikystės, visada tai juntu ir taikau savo gyvenime, savo pavyzdžiu įrodau, kad gyvenimą ir savo realybę galima keisti.
    Skaitykite ATSILIEPIMUS: https://permainos.lt/atsiliepimai

    BŪKITE ČIA IR DABAR – PASAULĮ PRADĖKITE MYLĖTI NUO SAVĘS!

Leave a Reply