2024 metų horoskopas Liūtui

2024 m. Liūtai turės jėgų, energijos ir motyvacijos siekti tikslų. Svarbu išlikti atviriems naujoms idėjoms ir požiūriams, tačiau neprarasti savo unikalumo ir individualumo. Nepamirškite pusiausvyros svarbos gyvenime. Stenkitės rasti laiko poilsiui ir atsipalaidavimui, kad energija pasipildytų ir galėtumėte veiksmingai tęsti savo veiklas, tačiau Liepos-rugpjūčio mėnesiais pajusite jėgų ir energijos antplūdį. Pagerės jūsų sveikata ir savijauta, kils noras keistis. Šis laikas palankus įvaizdžio atnaujinimui, grožio procedūroms, taip pat sportui.

Balandžio, rugpjūčio ir lapkričio bei gruodžio mėnesiais gali kilti vėlavimų ir problemų įgyvendinant planus ir projektus, taip pat atliekant finansinius sandorius.

Birželio-liepos mėnesiais gali pasireikšti emociniai svyravimai ir santykių nestabilumas. Liūtai turi skirti daugiau dėmesio savo emocijoms ir nuotaikoms, kad išvengtų konfliktų.

Author

  • Astrologas Aidas David

    Aš užsiimu ezoterika: astrologija, būrimais, užkalbėjimais. Aš matau auras, jaučiu žmonių pasąmonę, žinau paslėptus dalykus.
    Tai yra mano pašaukimas nuo vaikystės, visada tai juntu ir taikau savo gyvenime, savo pavyzdžiu įrodau, kad gyvenimą ir savo realybę galima keisti.
    Skaitykite ATSILIEPIMUS: https://permainos.lt/atsiliepimai

    BŪKITE ČIA IR DABAR – PASAULĮ PRADĖKITE MYLĖTI NUO SAVĘS!