2024 metų horoskopas Mergelei

Mergelėms 2024 m. bus vidinių pokyčių ir profesinio tobulėjimo laikotarpis. Pasistenkite būti kantrūs ir atkaklūs savo veiksmuose. Gali tekti atsisakyti kai kurių senų įpročių ir perimti naujus, tačiau tai leis įveikti sunkumus ir tapti visapusiškesne ir labiau savimi pasitikinčia asmenybe.

Šiais metais galite atrasti naujų savo pusių ir iš naujo įvertinti savo vertybes bei įsitikinimus. Dėl to galite pradėti kitaip žvelgti į gyvenimą ir supantį pasaulį ir pradėti priimti labiau apgalvotus ir apgalvotus sprendimus.
Sausio-vasario mėnesiais rekomenduojama atkreipti dėmesį į savo sveikatą. Šiuo laikotarpiu galimas lėtinių ligų paūmėjimas, taip pat peršalimo ligos.

Laikotarpis nuo birželio iki liepos palankus bendravimui ir naujų kontaktų užmezgimui. Šiuo metu galite sutikti žmonių, kurie jums artimi savo dvasia.

Author

  • Astrologas Aidas David

    Aš užsiimu ezoterika: astrologija, būrimais, užkalbėjimais. Aš matau auras, jaučiu žmonių pasąmonę, žinau paslėptus dalykus.
    Tai yra mano pašaukimas nuo vaikystės, visada tai juntu ir taikau savo gyvenime, savo pavyzdžiu įrodau, kad gyvenimą ir savo realybę galima keisti.
    Skaitykite ATSILIEPIMUS: https://permainos.lt/atsiliepimai

    BŪKITE ČIA IR DABAR – PASAULĮ PRADĖKITE MYLĖTI NUO SAVĘS!