2024 metų horoskopas Svarstyklėms

2024 m. metai Svarstyklėms yra palankūs tyrinėti savo paslėptus talentus ir potencialą, kurie gali praversti ateityje. Svarbu nebijoti rizikuoti ir sekti paskui savo svajones, net jei dėl to reikia išeiti iš komforto zonos. 2024 m. iš Svarstyklių bus reikalaujama, kad savo darbe parodytumėte drausmę, atsakomybę, kruopštumą ir atkaklumą.

Bendrinis 2024 m. horoskopas Svarstyklėms santykių srityje žada įdomių įvykių, kurie gali lemti svarbius pokyčius asmeniniame gyvenime.

Laikotarpis nuo gegužės iki birželio gali atnešti finansinio nestabilumo ir netikėtų išlaidų. Svarbu daugiau dėmesio skirti biudžeto planavimui. Merkurijaus tranzitas šiuo laikotarpiu gali paskatinti iš naujo įvertinti finansinius sprendimus, todėl šiuo laikotarpiu verta būti atsargesniems.

2024 m. Svarstyklės gali susidurti su pablogėjusiomis odos ligomis, virškinimo problemomis, nervų sistemos sutrikimais ir padažnėjusiomis alerginėmis reakcijomis.

Author

  • Astrologas Aidas David

    Aš užsiimu ezoterika: astrologija, būrimais, užkalbėjimais. Aš matau auras, jaučiu žmonių pasąmonę, žinau paslėptus dalykus.
    Tai yra mano pašaukimas nuo vaikystės, visada tai juntu ir taikau savo gyvenime, savo pavyzdžiu įrodau, kad gyvenimą ir savo realybę galima keisti.
    Skaitykite ATSILIEPIMUS: https://permainos.lt/atsiliepimai

    BŪKITE ČIA IR DABAR – PASAULĮ PRADĖKITE MYLĖTI NUO SAVĘS!