2024 metų horoskopas Skorpionui

2024 m. Skorpiono ženklo atstovams labai svarbu išmokti įvertinti, išmokti kaupti savo jėgas. Nereikėtų prisiimti per daug, tai pasakytina ir apie darbą, ir apie namų ruošos darbus, nes atėjo metas išmokti deleguoti ir pasitikėti kitais žmonėmis. Nesistenkite padėti visiems ir kiekvienam, pirmiausia pagalvokite apie save pirmiausia.
Kovo-gegužės mėnesiais gali atsirasti naujų darbo pasiūlymų, galite būti pakviesti į naują projektą, gali būti pasiūlytos įdomios pareigos.

2024 m. Skorpionai gali susidurti su nervų sistemos ligomis, emociniu perdegimu ir lėtiniu stresu. Daugeliui bus sunku kontroliuoti savo emocijas, neretai užslėptos agresijos proveržis bus nukreiptas į artimus žmones.

Pagal 2024 m. bendrinį meilės horoskopą Skorpionų laukia gana įtemptas ir sudėtingas santykių laikotarpis. Galimi keisti įvykiai, vieniši žmonės jaus, kad trūksta sielos draugo ir bus sunktu vėl pajusti pagarbius jausmus kitam žmogui. Šiame fone galimos depresyvios nuotaikos.

Author

  • Astrologas Aidas David

    Aš užsiimu ezoterika: astrologija, būrimais, užkalbėjimais. Aš matau auras, jaučiu žmonių pasąmonę, žinau paslėptus dalykus.
    Tai yra mano pašaukimas nuo vaikystės, visada tai juntu ir taikau savo gyvenime, savo pavyzdžiu įrodau, kad gyvenimą ir savo realybę galima keisti.
    Skaitykite ATSILIEPIMUS: https://permainos.lt/atsiliepimai

    BŪKITE ČIA IR DABAR – PASAULĮ PRADĖKITE MYLĖTI NUO SAVĘS!