2024 metų horoskopas Vandeniui

2024 metai Vandeniams žada dideles permainas, pajusite stiprų vidinį asmeninio augimo ir saviraiškos siekį. 2024 m. turėsite galimybę išplėsti savo socialinį ratą ir susipažinti su svarbiais žmonėmis, kurie vaidins svarbų vaidmenį.
Antroji 2024 m. pusė bus palanki kūrybiniam potencialui plėtoti. Galite gauti naujų idėjų, projektų ar galimybių, ir tai suteiks jums džiaugsmo ir pasitenkinimo darbu.

Retrogradiniu Merkurijaus laikotarpiu balandžio, rugpjūčio ir lapkričio-gruodžio mėnesiais būkite atsargūs su sandoriais, sutartimis ir kitais finansiniais dokumentais. Perskaitykite juos kelis kartus, kad įsitikintumėte, kad suvokiate visas sąlygas ir apribojimus.

Pirmasis 2024 m. pusmetis bus susijęs su namų ir šeimos temomis, kuomet galite sulaukti papildomos paramos ir pagalbos iš šeimos narių, todėl jausitės palaikomi įgyvendindami savo tikslus ir siekius.

Author

  • Astrologas Aidas David

    Aš užsiimu ezoterika: astrologija, būrimais, užkalbėjimais. Aš matau auras, jaučiu žmonių pasąmonę, žinau paslėptus dalykus.
    Tai yra mano pašaukimas nuo vaikystės, visada tai juntu ir taikau savo gyvenime, savo pavyzdžiu įrodau, kad gyvenimą ir savo realybę galima keisti.
    Skaitykite ATSILIEPIMUS: https://permainos.lt/atsiliepimai

    BŪKITE ČIA IR DABAR – PASAULĮ PRADĖKITE MYLĖTI NUO SAVĘS!