ŠIUO METU VEIKLA NEVYKDOMA IKI 2024 m. SPALIO MĖN.

2022 m. horoskopas VĖŽIAMS

Bendra astrologinė prognozė Vėžiui 2022 metams

2022 metai Vėžiams žada daug įvairių nuotykių, nebūtinai gerų, bet labai pamokančių, kurie atvers pasaulėžiūrą ir pakeis nusistovėjusį mąstymą. Tai padės pamatyti naujas perspektyvas ir atvers naujus gyvenimo kelius, nes 2022 metai Vėžiams yra skirti tobulėjimui ir progresui.

Metų pradžioje Vėžiams patartina priimti stebėtojo vaidmenį, kad nepraleisti svarbios naudingos informacijos, ir mažiau veikti, tačiau tiksliai į tai atsakys tik asmeninis 2022 m. horoskopas. Beje, visais 2022 metais verta tapti gana kritiškiems ir atsargiems su menkai pažįstamais žmonėms.

Darbo perspektyvos Vėžiams 2022 metais

2022 metais darbinė veikla nebus paprasta, ši sritis nusimato gana įtempta ir chaotiška. Neaiškumai darbe atneš daug įvairių minčių, bet Vėžiams patartina išlikti ramiems ir gana drąsiems, tai padės pasukti įvykius norima vaga.

Kadangi tai yra metai, kurie žadina ir judina, vertėtų investuoti laiko ir pastangų į savo veiklos tobulinimą, kursus, mokymus. Tai atvers naujų galimybių darbinėje veikloje, tačiau nevertėtų iškart tikėtis konkrečių rezultatų.

Meilės horoskopas Vėžiams 2022 metais

Vėžiams, kurie santykiuose, pirma 2022 metų pusė nežada būti paprasta ir aiški, tai gali kilti dėl įtampos darbe, todėl labai patartina “neparsinešti” darbo į namus – neverta darbinių reikalų diskutuoti su artimais žmonėmis.

Metų eiga Vėžiams dovanos įvairių meilės nuotykių, kuriuos nėra būtina priimti ir juose dalyvauti, nes paslaptys turi tendenciją išaiškėti. Iškilus konfliktinėms situacijoms patartina jas spręsti iš karto, be jokio atidėliojimo imti ir kalbėtis tarpusavyje. 

Vieniši asmenys pajus 2022 metų dinamiką visu pajėgumu, galimos pažintys, nauji potyriai, netikėtumai.

Author

  • Astrologas Aidas David

    Aš užsiimu ezoterika: astrologija, būrimais, užkalbėjimais. Aš matau auras, jaučiu žmonių pasąmonę, žinau paslėptus dalykus.
    Tai yra mano pašaukimas nuo vaikystės, visada tai juntu ir taikau savo gyvenime, savo pavyzdžiu įrodau, kad gyvenimą ir savo realybę galima keisti.
    Skaitykite ATSILIEPIMUS: https://permainos.lt/atsiliepimai

    BŪKITE ČIA IR DABAR – PASAULĮ PRADĖKITE MYLĖTI NUO SAVĘS!

Leave a Reply