ŠIUO METU VEIKLA NEVYKDOMA IKI 2024 m. SPALIO MĖN.

2022 m. horoskopas DVYNIAMS

Bendra astrologinė prognozė Dvyniui 2022 metams

2022 metais Dvyniai turės įdėti daugiau darbo ir pastangų visame kame, kad pasiektų puikių rezultatų – stengtis ir plušėti, bet patartina mažiau kliautis greitai kylančiais impulsais. Pirmąjį pusmetį Dvyniai gali tikėtis naujų tikslų, iššūkių atsiradimo, kuriuos patartina neatidėlioti, o imti ir tiesiog įgyvendinti.
Visi 2022 metai yra geras ilgas etapas įvairiausiems atradimams gyvenime, ypač patartina išmėginti naujas sporto šakas, mokytis atsipalaiduoti tokiu būdu, kuris nuramintų protą ir mintis bei padėtų mąstyti pozityviau. 

Dauguma veiklų “atkeliaus” iš 2021 metų, teks išmokti laiko planavimo subtilybių – dėl gausybės reikalų vienu metu, bet visumoje tai yra geri metai uždarbiui, nes bendrinis metinis horoskopas Dvyniams 2022 metams neprognozuoja materialinių sunkumų.

Darbo perspektyvos Dvyniams 2022 metais

2022 metais yra geras laikotarpis naujų projektų pradžiai, naujam verslui, ypač metų pradžia gali atnešti daug netikėtų malonių staigmenų darbe – atsiras naujų naudingų kontaktų.

Jei darbo sritis glaudžiai susieta bendradarbiavimu su kolegomis, 2022 metais ši sritis nebus lengviausia, gali kilti intrigos ar net konfliktai – ir tai kyla iš seniau pažįstamų asmenų, todėl patartina grąžinti visas skolas laiku bei būti atidesniems kitų nuomonei, tačiau tiksliai į tai atsakyti gali tik asmeninis 2022 m. horoskopas.

Meilės horoskopas Dvyniams 2022 metais

Dvyniams, tikėtina, kad seksis darbe ir finansuose, vyks daug gerų permainų, tačiau meilės sritis 2022 metais nėra tokia įspūdinga.
Pirmą pusmetį ištekėjusių/vedusių Dvynių gali laukti santykių stiprumo išbandymas, ir tai bus gana teisinga, nes lengvas chaosas darbiniuose reikaluose suteiks pretekstą pretenzijoms kitai pusei, rudeniop daugeliui Dvynių asmeninis gyvenimas pagerės, konfliktai šeimoje nurims ir  įsivyraus ilgai laukta harmonija ir ramybė.

Vienišiems Dvyniams nevertėtų labai tikėtis, kad atsiras nauji rimti santykiai, ypač metų pradžioje, tačiau šis laikotarpis netruks amžinai – iki vasaros pabaigos situacija stabilizuosis ir širdis gali prisipildyti naujais gražiais jausmais.

Author

  • Astrologas Aidas David

    Aš užsiimu ezoterika: astrologija, būrimais, užkalbėjimais. Aš matau auras, jaučiu žmonių pasąmonę, žinau paslėptus dalykus.
    Tai yra mano pašaukimas nuo vaikystės, visada tai juntu ir taikau savo gyvenime, savo pavyzdžiu įrodau, kad gyvenimą ir savo realybę galima keisti.
    Skaitykite ATSILIEPIMUS: https://permainos.lt/atsiliepimai

    BŪKITE ČIA IR DABAR – PASAULĮ PRADĖKITE MYLĖTI NUO SAVĘS!

1 comment

    Nors ir bendras, horoskopas, bet del darbo labai taikliai…

Leave a Reply