ŠIUO METU VEIKLA NEVYKDOMA IKI 2024 m. SPALIO MĖN.

2022 m. horoskopas JAUČIUI

Bendra astrologinė prognozė Jaučiui 2022 metams

2022 metai Jaučiams yra pilni netikėtumų, pačių įvairiausių, tačiau visumoje tikrai gerų, nors taip gali ir neatrodyti iš pirmo žvilgsnio. Įvykiai kis greitai, o 2022 metų horoskopas pataria laikytis savo užsibrėžtų planų, būti ryžtingesniems, darbštesniems bei atkakliems daugelyje gyvenimo sričių.

Metų pradžioje Jaučiai turėtų negailėti energijos profesinėje srityje, ypač jei kalba vyksta apie darbo keitimą, kartu ši metų pradžia atneš nereikalingų išlaidų. Bėgant 2022 metams gyvenimas rims, bus mažiau chaoso, tačiau verta atkreipti dėmesį į sveikatą – reikėtų stiprinti imunitetą. Rudeniop rūpės šeimos, artimų draugų problemos, atsiras poreikis, o ir galimybės keliauti, ypač toli, į egzotinius kraštus.

Jaučiui 2022 metais svarbu įgyvendinti planus ir realizuoti idėjas klausant savo vidinio balso bei nuojautos. Šie metai gali atnešti sėkmės ir naudos, tačiau tam reikės pridėti nemažai  pastangų. Žvaigždės pataria Jaučiams kibti į darbus, nedelsiant spręsti naujai susidariusias problemas, stumti į priekį savo tikslų įgyvendinimą.

Darbo perspektyvos Jaučiui 2022 metais

2022 metų pradžioje Jautį gali tiesiog persekioti mintys, kad darbai ir profesinė veikla nevyksta taip gerai ar greitai, kaip galėtų būti.

Metų pradžia suteiks progų tai pakeisti, todėl vertėtų pasinaudot šiuo periodu – likimas suteiks naujos vertingos informacijos, atsiras naudingi žmonės. Vertėtų koncentruotis į vieno tikslo siekimą vienu etapu ir nuoširdžiai, nesiblaškant dirbti, tačiau tiksliai apie tai atsakys tik asmeninis 2022 m. horoskopas.

Meilės horoskopas Jaučiui 2022 metais

Tikėtina, kad 2022 metai meilės sritis Jaučiams, kurie santykiuose, bus ramybės uostas be didesnių  audrų. Net sudėtingiausias situacijas ar nepalankius likimo posūkius pavyks išspręsti tinkamai.
Gali būti, kad 2022 metais užsimegs naujų pažinčių, atsiras naujų draugų, dėl ko esamas partneris gali jausti dėmesio trūkumą, pavydėti, tačiau ir tai pavyks greitai išspręsti. 

Na, o Jaučiams – vienišiams 2022 metai nėra apie svaiginančios meilės, romantikas ar neįtikėtinas pažintis, tačiau vertėtų atidžiau pažvelgti į esamą aplinką, senas pažintis, nes tarp jų galimas TAS žmogus, kuris nušvies gražiomis spalvomis vienišas pilkas dienas.

Author

  • Astrologas Aidas David

    Aš užsiimu ezoterika: astrologija, būrimais, užkalbėjimais. Aš matau auras, jaučiu žmonių pasąmonę, žinau paslėptus dalykus.
    Tai yra mano pašaukimas nuo vaikystės, visada tai juntu ir taikau savo gyvenime, savo pavyzdžiu įrodau, kad gyvenimą ir savo realybę galima keisti.
    Skaitykite ATSILIEPIMUS: https://permainos.lt/atsiliepimai

    BŪKITE ČIA IR DABAR – PASAULĮ PRADĖKITE MYLĖTI NUO SAVĘS!

1 comment

    Asmeninis horoskopas

Leave a Reply