2023 metų horoskopas ŽUVIMS: karjera, meilė, sveikata

Bendra astrologinė prognozė Žuvims 2023 metams

Darbo perspektyvos Žuvims 2023 metais

Sunkus ir intensyvus darbas neliks be rezultatų – vadovybė labai vertins Jūsų pastangas ir atsilygins finansiškai. Kopimas karjeros laiptais kainuos asmeninę laimę arba laiką – rinkitės, kas Jums svarbiau.

Meilė Žuvims 2023 metais

TIkėtina, kad meilės frontas gali būti gana “apleistas”, nes darbo krūvis neleis ramiai susitelkti ties santykiais. Nuo to nukentės ir vienišos Žuvys, ir jau turinčios šeimą – gali katastrofiškai trūkti laiko. Vienintelis tokios problemos sprendimas bus darbo grafiko planavimas ir tinkamas visų dalykų rikiavimas, todėl laikinai pamirškite buities darbus, skirkite sau ir artimajam laiko.

Priimkite šį bendrinį 2023 horoskopą Žuvims kaip pramogą, netaikykite asmeniškai sau, nes tik JŪSŲ ASMENINIS 2023 METŲ HOROSKOPAS RAŠTU, kuris sudaromas pagal Jūsų gimimo duomenis atskleis tikrąsias Jūsų metų tendencijas ir įvykius.

Į Jūsų klausimą atsakysiu aš, astrologas Aidas David. Po atsakymo gavimo galėsite tikslinti gautą informaciją. Atsakymas bus atsiųstas į Jūsų nurodytą el. paštą per 3 darbo dienas.
Išsamaus atsakymo į klausimą kaina 8€

Author

  • Astrologas Aidas David

    Aš užsiimu ezoterika: astrologija, būrimais, užkalbėjimais. Aš matau auras, jaučiu žmonių pasąmonę, žinau paslėptus dalykus.
    Tai yra mano pašaukimas nuo vaikystės, visada tai juntu ir taikau savo gyvenime, savo pavyzdžiu įrodau, kad gyvenimą ir savo realybę galima keisti.
    Skaitykite ATSILIEPIMUS: https://permainos.lt/atsiliepimai

    BŪKITE ČIA IR DABAR – PASAULĮ PRADĖKITE MYLĖTI NUO SAVĘS!

Leave a Reply