2023 metų horoskopas JAUČIUI: karjera, meilė, sveikata

Bendra astrologinė prognozė Jaučiui 2023 metams

Darbo perspektyvos Jaučiui 2023 metais

Jaučiai vienu metu imsis kelių dalykų, kad pritrauktų garantuotų sėkmę, tačiau kaip tik patartina taip nesielgti.
Turėkite omenyje Jums svarbius tikslus, supraskite, kas Jums iš tikrųjų yra svarbiausia, ir imkitės veiksmų. Galite rasti bendraminčių ir motyvuoti aplinkinius Jums padėti.

Meilės reikalai Jaučiui 2023 metais

Jaučiai didžiąją metų dalį bus užsiėmę namų reikalais. Tai gali būti remonto ar pirkimo klausimai šeimoje, taip pat kelionės ir pramogos su šeima. Neįsipareigoję Jaučiai taip pat gali kurti naujus santykius, tačiau tik tuo atveju, jei partneris/ė sutinka su „antrojo smuiko“ vaidmeniu.
Meilės laukas bus įvairus 2023 metais, tačiau turėkite omenyje – šie metai Jums pirmiausia yra apie darbą ir tobulėjimą. 

Priimkite šį bendrinį 2023 horoskopą Jaučiams kaip pramogą, netaikykite asmeniškai sau, nes tik JŪSŲ ASMENINIS 2023 METŲ HOROSKOPAS RAŠTU, kuris sudaromas pagal Jūsų gimimo duomenis atskleis tikrąsias Jūsų metų tendencijas ir įvykius.

Į Jūsų klausimą atsakysiu aš, astrologas Aidas David. Po atsakymo gavimo galėsite tikslinti gautą informaciją. Atsakymas bus atsiųstas į Jūsų nurodytą el. paštą per 3 darbo dienas.
Išsamaus atsakymo į klausimą kaina 8€

Author

  • Astrologas Aidas David

    Aš užsiimu ezoterika: astrologija, būrimais, užkalbėjimais. Aš matau auras, jaučiu žmonių pasąmonę, žinau paslėptus dalykus.
    Tai yra mano pašaukimas nuo vaikystės, visada tai juntu ir taikau savo gyvenime, savo pavyzdžiu įrodau, kad gyvenimą ir savo realybę galima keisti.
    Skaitykite ATSILIEPIMUS: https://permainos.lt/atsiliepimai

    BŪKITE ČIA IR DABAR – PASAULĮ PRADĖKITE MYLĖTI NUO SAVĘS!

3 comments

Leave a Reply