ŠIUO METU VEIKLA NEVYKDOMA IKI 2024 m. SPALIO MĖN.

2023 metų horoskopas LIŪTUI: karjera, meilė, sveikata

Bendra astrologinė prognozė Liūtui 2023 metams

Darbo perspektyvos Liūtui 2023 metais

Liūtams 2023 metais nėra patartina imti paskolas ar skolintis pinigų, nes netikėtai galite atsidurti finansinėje suirutėje. Jei jau turite paskolų, 2023 metais padarykite viską, ką galite, kad laiku grąžintumėte savo skolas. Neleiskite pinigų be reikalo ir taupykite.
Kalbant apie karjerą, sunkus darbas ir ryžtas padės – stenkitės siekti savo tikslų, net jei atrodo, kad nepavyksta. Atsiminkite – sėkmė mėgsta Ryžtinguosius.

Meilė Liūtui 2023 metais

Nuotaika asmeniniuose santykiuose išliks tokia, kaip ir 2022 metai, tačiau daugelis Liūtų supras, kad yra santykiuose su nelabai tinkamu žmogumi.

Priimkite šį bendrinį 2023 horoskopą Liūtams kaip pramogą, netaikykite asmeniškai sau, nes tik JŪSŲ ASMENINIS 2023 METŲ HOROSKOPAS RAŠTU, kuris sudaromas pagal Jūsų gimimo duomenis atskleis tikrąsias Jūsų metų tendencijas ir įvykius.

Į Jūsų klausimą atsakysiu aš, astrologas Aidas David. Po atsakymo gavimo galėsite tikslinti gautą informaciją. Atsakymas bus atsiųstas į Jūsų nurodytą el. paštą per 3 darbo dienas.
Išsamaus atsakymo į klausimą kaina 8€

Author

  • Astrologas Aidas David

    Aš užsiimu ezoterika: astrologija, būrimais, užkalbėjimais. Aš matau auras, jaučiu žmonių pasąmonę, žinau paslėptus dalykus.
    Tai yra mano pašaukimas nuo vaikystės, visada tai juntu ir taikau savo gyvenime, savo pavyzdžiu įrodau, kad gyvenimą ir savo realybę galima keisti.
    Skaitykite ATSILIEPIMUS: https://permainos.lt/atsiliepimai

    BŪKITE ČIA IR DABAR – PASAULĮ PRADĖKITE MYLĖTI NUO SAVĘS!

Leave a Reply