2023 metų horoskopas MERGELEI: karjera, meilė, sveikata

Bendra astrologinė prognozė Mergelei 2023 metams

Darbo perspektyvos Mergelei 2023 metais

Mergelėms patartina gražinti skolas, jei tokių turite, ir neprasidėti su spontaniškais pirkiniais. Karjeros srityje pasiruoškite komandiruotėms ir išvykoms – jos turės teigiamos įtakos profesiniam augimui. Negailėkite pinigų ir investuokite laiką – mokykitės naujų įgūdžių arba kalbų. 

Meilė Mergelei 2023 metais

Vienišoms Mergelėms 2023 metais patariama atsisakyti beprasmių santykių. Neverta aukotis dėl ​​netinkamo partnerio, kitaip rizikuojate prarasti save kaip asmenybę. Pirmenybę teikite tiems žmonėms, kurie vertina jūsų ir savo laiką, kitaip asmeninis gyvenimas nusimato su problemomis.

Priimkite šį bendrinį 2023 horoskopą Mergelėms kaip pramogą, netaikykite asmeniškai sau, nes tik JŪSŲ ASMENINIS 2023 METŲ HOROSKOPAS RAŠTU, kuris sudaromas pagal Jūsų gimimo duomenis atskleis tikrąsias Jūsų metų tendencijas ir įvykius.

Į Jūsų klausimą atsakysiu aš, astrologas Aidas David. Po atsakymo gavimo galėsite tikslinti gautą informaciją. Atsakymas bus atsiųstas į Jūsų nurodytą el. paštą per 3 darbo dienas.
Išsamaus atsakymo į klausimą kaina 8€

Author

  • Astrologas Aidas David

    Aš užsiimu ezoterika: astrologija, būrimais, užkalbėjimais. Aš matau auras, jaučiu žmonių pasąmonę, žinau paslėptus dalykus.
    Tai yra mano pašaukimas nuo vaikystės, visada tai juntu ir taikau savo gyvenime, savo pavyzdžiu įrodau, kad gyvenimą ir savo realybę galima keisti.
    Skaitykite ATSILIEPIMUS: https://permainos.lt/atsiliepimai

    BŪKITE ČIA IR DABAR – PASAULĮ PRADĖKITE MYLĖTI NUO SAVĘS!

5 comments

    Sveiki kokia kaina?

    Laikinai sustojo gyvenimas , turėjau operacijų 6 su kojom, gyvenu Airijoje 12 metu, peripetijų buvo visokiu, bet esu optimiste, neziurint visko, aplinkiniu, savų, principe- nesmerkiu žmoniu

Leave a Reply