ŠIUO METU VEIKLA NEVYKDOMA IKI 2024 m. SPALIO MĖN.

2023 metų horoskopas SVARSTYKLĖMS: karjera, meilė, sveikata

Bendra astrologinė prognozė Svarstyklėms 2023 metams

Darbo perspektyvos Svarstyklėms 2023 metais

Visus metus reikėtų stengtis auginti savo autoritetą – vykti į komandiruotes, rengti dalykinius susitikimus, investuoti į projektus, pirkti nekilnojamąjį turtą. Būkite aktyvūs ir kryptingi – tada nusišypsos sėkmė.

Meilė Svarstyklėms 2023 metais

Nuo metų pradžios į Jūsų gyvenimą ateis romantika – ir tai pajusite iš karto. Nesijaudinkite ir eikite į pasimatymus, susipažinkite su naujais žmonėmis. Antroje metų pusėje neturėtumėte priimti skubotų sprendimų – turėtumėte išsiugdyti kantrybę ir supratimą.

Priimkite šį bendrinį 2023 horoskopą Svarstyklėms kaip pramogą, netaikykite asmeniškai sau, nes tik JŪSŲ ASMENINIS 2023 METŲ HOROSKOPAS RAŠTU, kuris sudaromas pagal Jūsų gimimo duomenis atskleis tikrąsias Jūsų metų tendencijas ir įvykius.

Į Jūsų klausimą atsakysiu aš, astrologas Aidas David. Po atsakymo gavimo galėsite tikslinti gautą informaciją. Atsakymas bus atsiųstas į Jūsų nurodytą el. paštą per 3 darbo dienas.
Išsamaus atsakymo į klausimą kaina 8€

Author

  • Astrologas Aidas David

    Aš užsiimu ezoterika: astrologija, būrimais, užkalbėjimais. Aš matau auras, jaučiu žmonių pasąmonę, žinau paslėptus dalykus.
    Tai yra mano pašaukimas nuo vaikystės, visada tai juntu ir taikau savo gyvenime, savo pavyzdžiu įrodau, kad gyvenimą ir savo realybę galima keisti.
    Skaitykite ATSILIEPIMUS: https://permainos.lt/atsiliepimai

    BŪKITE ČIA IR DABAR – PASAULĮ PRADĖKITE MYLĖTI NUO SAVĘS!

1 comment

Leave a Reply