2023 metų horoskopas SKORPIONUI: karjera, meilė, sveikata

Bendra astrologinė prognozė Skorpionui 2023 metams

Darbo perspektyvos Skorpionui 2023 metais

Triušio metai Skorpionams yra geras laikotarpis karjeros augimui ir finansinėms investicijoms. Susikoncentruokite į save – neužsiimkite altruizmu, o darykite tik tai, kas atneš naudos ir gerovės. Pirmąjį pusmetį pasiruoškite maksimaliam darbo krūviui, planuokite ir neleiskite sau atsipalaiduoti, tuomet gausite laukiamą atlygį paaukštinimo ar premijos pavidalu.

Meilė Skorpionui 2023 metais

2023 metai puikūs ieškant antrosios pusės – nesunkiai atrasite ko norite, jei būsite kantresni ir atidesni aplinkiniams. Pačioje metų pradžioje jūsų laukia daugybė įdomių pažinčių.
Skorpionai šeimoje gyvens taikiai ir darniai – galėsite nugyventi 2023 metus be didelių ginčų ir nesusipratimų, ypač svarbu prisiminti, kad sunkumai suartina, todėl stenkitės taikiai spręsti sudėtingas situacijas.

Priimkite šį bendrinį 2023 horoskopą Skorpionams kaip pramogą, netaikykite asmeniškai sau, nes tik JŪSŲ ASMENINIS 2023 METŲ HOROSKOPAS RAŠTU, kuris sudaromas pagal Jūsų gimimo duomenis atskleis tikrąsias Jūsų metų tendencijas ir įvykius.

Į Jūsų klausimą atsakysiu aš, astrologas Aidas David. Po atsakymo gavimo galėsite tikslinti gautą informaciją. Atsakymas bus atsiųstas į Jūsų nurodytą el. paštą per 3 darbo dienas.
Išsamaus atsakymo į klausimą kaina 8€

Author

  • Astrologas Aidas David

    Aš užsiimu ezoterika: astrologija, būrimais, užkalbėjimais. Aš matau auras, jaučiu žmonių pasąmonę, žinau paslėptus dalykus.
    Tai yra mano pašaukimas nuo vaikystės, visada tai juntu ir taikau savo gyvenime, savo pavyzdžiu įrodau, kad gyvenimą ir savo realybę galima keisti.
    Skaitykite ATSILIEPIMUS: https://permainos.lt/atsiliepimai

    BŪKITE ČIA IR DABAR – PASAULĮ PRADĖKITE MYLĖTI NUO SAVĘS!

Leave a Reply