ŠIUO METU VEIKLA NEVYKDOMA IKI 2024 m. SPALIO MĖN.

2023 metų horoskopas VĖŽIAMS: karjera ir meilė

Bendra astrologinė prognozė Vėžiams 2023 metams

Darbo perspektyvos Vėžiams 2023 metais

2023 metai Vėžiams atneš lemiamų pokyčių – karjera, studijos bus aktualiausi Vėžių klausimai 2023 metais ir tai pasijus arčiau 2023 m. rudens, kai reikės rinktis net iš kelių perspektyvių likimo dovanų.
Meilės reikalai Vėžiams 2023 metais

Meilė Vėžiams 2023 metais

Tie Vėžiai, kurie yra ilgalaikiuose “toksiškuose” santykiuose, gali netikėtai supras, kad santykių krizė pasiekė kulminaciją, tačiau dar yra vilties tai tęsti, ką ir darys.
Tačiau vienišiems Vėžiams 2023-ieji yra šeimos metai, daugumoje atveju gali būti sukurti nauji geri santykiai, galimos puikios pažintys, nešančios geras perspektyvas.

Priimkite šį bendrinį 2023 horoskopą Vėžiams kaip pramogą, netaikykite asmeniškai sau, nes tik JŪSŲ ASMENINIS 2023 METŲ HOROSKOPAS RAŠTU, kuris sudaromas pagal Jūsų gimimo duomenis atskleis tikrąsias Jūsų metų tendencijas ir įvykius.

Į Jūsų klausimą atsakysiu aš, astrologas Aidas David. Po atsakymo gavimo galėsite tikslinti gautą informaciją. Atsakymas bus atsiųstas į Jūsų nurodytą el. paštą per 3 darbo dienas.
Išsamaus atsakymo į klausimą kaina 8€

Author

  • Astrologas Aidas David

    Aš užsiimu ezoterika: astrologija, būrimais, užkalbėjimais. Aš matau auras, jaučiu žmonių pasąmonę, žinau paslėptus dalykus.
    Tai yra mano pašaukimas nuo vaikystės, visada tai juntu ir taikau savo gyvenime, savo pavyzdžiu įrodau, kad gyvenimą ir savo realybę galima keisti.
    Skaitykite ATSILIEPIMUS: https://permainos.lt/atsiliepimai

    BŪKITE ČIA IR DABAR – PASAULĮ PRADĖKITE MYLĖTI NUO SAVĘS!

7 comments

      Sveiki, horoskopus raštu sudarau už 39 EUR.

    Aciu

    Taikliai….

      Dėkui, vadinasi mano rašymas Jums aktualus. Užsisakykite savo asmeninę metinę prognozę, Jums bus aktualiau: https://permainos.lt/jusu-2023-metu-horoskopas-rastu

Leave a Reply