2023 metų horoskopas OŽIARAGIUI: karjera, meilė, sveikata

Bendra astrologinė prognozė Ožiaragiui 2023 metams

Darbo perspektyvos Ožiaragiui 2023 metais

Finansinė padėtis Ožiaragiams nebus lengva – reikės turėti pakankamai daug kantrybės ir valios, kad neapleistumėte to, ką dabar darote. Greičiausiai darbe nepavyks lengvai gauti ko trokštate, tačiau neskubėkite jo mesti, tačiau antroje metų pusėje Ožiaragių laukia rimtesnis finansinis augimas.

Meilė Ožiaragiui 2023 metais

Tačiau Ožiaragio meilės gyvenimas 2023 metais bus pilnatviškas. Stabilumas ir ramybė – du žodžiai, kuriais galima apibūdinti situaciją asmeniniame gyvenime. Jei esate vienišas, neskubėkite kurti naujų santykių – galvokite apie save, pradėkite mylėti save.
Ožiaragiai šeimose turi būti kantrūs ir susivaldantys – reikia atsižvelgti į partnerio interesus. Jūsų natūralus užsispyrimas gali netikėtai tapti dažnų konfliktų priežastimi.

Priimkite šį bendrinį 2023 horoskopą Ožiaragiams kaip pramogą, netaikykite asmeniškai sau, nes tik JŪSŲ ASMENINIS 2023 METŲ HOROSKOPAS RAŠTU, kuris sudaromas pagal Jūsų gimimo duomenis atskleis tikrąsias Jūsų metų tendencijas ir įvykius.

Į Jūsų klausimą atsakysiu aš, astrologas Aidas David. Po atsakymo gavimo galėsite tikslinti gautą informaciją. Atsakymas bus atsiųstas į Jūsų nurodytą el. paštą per 3 darbo dienas.
Išsamaus atsakymo į klausimą kaina 8€

Author

  • Astrologas Aidas David

    Aš užsiimu ezoterika: astrologija, būrimais, užkalbėjimais. Aš matau auras, jaučiu žmonių pasąmonę, žinau paslėptus dalykus.
    Tai yra mano pašaukimas nuo vaikystės, visada tai juntu ir taikau savo gyvenime, savo pavyzdžiu įrodau, kad gyvenimą ir savo realybę galima keisti.
    Skaitykite ATSILIEPIMUS: https://permainos.lt/atsiliepimai

    BŪKITE ČIA IR DABAR – PASAULĮ PRADĖKITE MYLĖTI NUO SAVĘS!

5 comments

    Noriu žinoti apie save

    100%. Viskas kaip pirštu į akį. Tarsi apie mane parašyta ir šiuometinę mano būseną

      Dėkui, vadinasi mano rašymas Jums aktualus. Užsisakykite savo asmeninę metinę prognozę, Jums bus aktualiau: https://permainos.lt/jusu-2023-metu-horoskopas-rastu/

Leave a Reply